This Season yoga sæt til kvinder - Aloha yoga sæt - This Season shop / Tights til Kvinder
255
product-template-default,single,single-product,postid-255,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Aloha

449.00DKK

inkl. fri fragt i DK
Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Yoga sæt til kvinder. Style Aloha er en printet leggings og top i et skønt print. Printet er et klassisk palmeprint i grønne nuancer.

Stylen er en højtaljet tights og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Aloha har neutrale syninger. Aloha kan også sagtens fungere som en fitness tights eller til løb, da den er meget behagelig at have på.
Sælges samlet som sæt. Størrelser kan ikke kombineres.

Alle tights og toppe fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt, samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på, at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

Størrelsesguide:
Tights:
S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

Top:
M: 60cm

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: brug dine leggings til hverdag og fest. De ser fede ud til enten sneakers eller stilletter. Og så er de behagelige at have på.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aloha”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *