´This Season tights til kvinder - Lela tights - This Season shop / Tights til Kvinder
1073
product-template-default,single,single-product,postid-1073,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lela

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Lela er en printet leggings med en masse skønne farver. Printet er grafisk og er et mix af blålige, tyrkise, lyserøde og lilla nuancer.

Stylen er højtaljet og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Lela har sorte syninger. Lela kan også sagtens fungere som en yoga tights eller til løb, da den er meget behagelig at have på. Tag en top på som er ensfarvet til – det meste passer til.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt, samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på, at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

Størrelsesguide:

S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: brug dine leggings til hverdag og fest. De ser fede ud til enten sneakers eller stilletter. Og så er de behagelige at have på.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lela”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *