This Season tights til kvinder -Leola tights - This Season shop / Tights til Kvinder
1101
product-template-default,single,single-product,postid-1101,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Leola

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK
Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
  • XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Leola er en printet leggings i et skønt print. Printet er leopard i grålige og grønlige nuancer.

Stylen er en højtaljet og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Leola har sorte syninger. Leola  kan også sagtens fungere som en yoga tights, da den er meget behagelig at have på. Leola passer super fint med toppe som er ensfarvede i grøn, grå, blå, hvid eller sort.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt, samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på, at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

Størrelsesguide:

S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: brug dine leggings til hverdag og fest. De ser fede ud til enten sneakers eller stilletter. Og så er de behagelige at have på.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leola”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *