Fitness Tights til kvinder – fitness, yoga og løb - Lilli tights.
1002
product-template-default,single,single-product,postid-1002,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lilli

(1 kundeanmeldelse)

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK
Se størrelsesguide i beskrivelsen

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Lilli Tights er en printet tights med en masse skønne farver. Farverne er pink, grønne og blålige nuancer og motivet er liljer og palmeblade. Bundfarven er sort. Stylen er en højtaljet tights og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Lilli har sorte syninger, hvid bred kant ,med skrift på, i livet og har 2 hvide skråbånd henover venstre ben. Lilli Tights kan også sagtens fungere som en yoga tights, da den er meget behagelig at have på.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

S: talje=64, hofter=76 og ben=88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: Brug dine leggings til hverdag med sneaks, skjorte og blazer til. Det giver et sporty look. Eller brug dem med stilletter til om aftenen.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Lilli

 1. Anne-Marie nordentoft (verificeret ejer)

  De super fine, og sidder rigtig godt

  • thisseason-admin

   Hej Anne-Marie
   Det er vi super glade for at høre. Mange tak.
   Bedste hilsner fra Mette

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *