Fitness Tights til kvinder – fitness, yoga og løb Marissa - This Season shop / Tights til Kvinder
1164
product-template-default,single,single-product,postid-1164,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Marissa

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Marissa er en printet tights med en masse skønne farver. Bundfarven er mørkeblå og liningen for oven er sort. Mønsteret på Marissa minder mest af alt om mønstret i marmor og har lidt orange, hvid og lyseblå indspark.

Stylen er højtaljet og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Marissa har sorte syninger, sort bred kant i livet og har sorte syninger. Marissa kan også sagtens fungere som en yoga tights, da den er meget behagelig at have på.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: Brug dine leggings til hverdag med sneaks, skjorte og blazer til. Det giver et sporty look. Eller brug dem med stilletter til om aftenen.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marissa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *