This Season farverige tights - Silja tights - This Season shop / Tights til Kvinder
1096
product-template-default,single,single-product,postid-1096,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Silja

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK
Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
  • XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Silja er en printet leggings med en masse skønne farver. Printet er pink palmeblade på en hvid baggrund.

Stylen er en højtaljet og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Silja har hvide syninger og hvid linning i taljen. Silja  kan også sagtens fungere som en yoga tights eller til løb, da den er meget behagelig at have på. Silja vil passe flot til ensfarvede toppe i mange forskellige farver.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt, samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på, at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

Størrelsesguide:

S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: brug dine leggings til hverdag og fest. De ser fede ud til enten sneakers eller stilletter. Og så er de behagelige at have på.

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silja”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *