Tights til kvinder - fitness, yoga og løb - style Sisse - This Season shop / Tights til Kvinder
1174
product-template-default,single,single-product,postid-1174,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sisse

349.00DKK

inkl. fri fragt i DK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

  • S
  • M
  • L
  • XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Beskrivelse

Fitness tights til kvinder. Style Sisse er en printet leggings i grønne, grå og gule nuancer og selvfølgelig sort. Stylen har et sort panel ned af venstre ben.

Stylen er en højtaljet og har en bred linning, som gør den super komfortabel at have på. Sisse har sorte syninger. Sisse kan også sagtens fungere som en yoga tights, da den er meget behagelig at have på.

Alle tights fra This Season er åndbare og tørrer hurtigt, samt lavet i et mix af polyester og elastan.

Størrelsen er normal (men er jo en stram buks). Man skal være opmærksom på, at en meget mørk buks, vil være lysere når man tager den på, fordi at stoffet strækkes ud.

Størrelsesguide:

S: talje=64, hofter=76 og ben= 88

M: talje=68, hofter=80 og ben=90

L: talje=72, hofter=84 og ben=92

XL: talje=76, hofter=88 og ben=94

(Forbehold for mindre forskydelser af størrelserne)

Tip: brug dine leggings til hverdag og fest. De ser fede ud til enten sneakers eller stilletter. Og så er de behagelige at have på.

 

Yderligere Information
Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *