Skip to content

JULEGAVER BYTTES SENEST D. 10/1-22.

Her kan du se alle leverings, Retur & Handelsbetingelser for This Season – bedes læses inden bestilling af ordre.

Fri fragt ved levering i Danmark ved køb over 499 kr. Leveres til pakkeshop efter eget valg i nærheden af bopæl.

Betaling

Det er muligt at betale med følgende betalingsmetoder på THISSEASON.DK:

– VISA / VISA DK

– VISA Electron

– Mastercard

– Maestro

– Mobile Pay

           

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Du kan vælge at få din vare sendt med GLS eller afhente varen på vores lager i Hvidovre.

Hvis du vælger afhentning på vores lager, skal det være muligt for dig at afhente ordren på hverdage ml. kl. 9-15. Du skal sende os en mail eller sms og aftale nærmere tidspunkt, da vi ikke altid har åbent i showroomet (mail: info@thisseason.dk – mobil: 40271428). Det er ikke muligt at afhente ordren uden en konkret aftale. 

Pakker afsendes primært med GLS. Her kan du vælge, hvilken GLS- pakkeshop der er nærmest din bopæl eller arbejdsplads.

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos This Season.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Bemærk; Der er ingen fortrydelsesret på ordre som er bestilt specifikt hjem til dig (altså hvis det ikke er et print vi ellers forhandler eller en størrelse som normalt ikke forhandles i shoppen).

Du skal  give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@thisseason.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du bestilt en vare med rabatkode, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra rabatkoden bliver fratrukket først.

Annullering af ordre inden afsendelse fra webshop (eks. pre orders). 

Ønsker du at annullere en ordre inden den er blevet afsendt fra webshoppen, skal du sende os en mail med ordrenummer og årsag. Mailen sendes til info@thisseason.dk.  Annulleringen er ikke godkendt medmindre du har fået en mail tilbage som bekræfter, at vi annullerer din ordre. Er ordren afsendt uden vores bekræftigelse på annullering, vil omkostninger forbundet med afsendelsen tilfalde køber. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du selv modtog varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres – dette gælder for: special bestilte varer (se ovenfor).

Du SKAL underrette os via mail info@thisseason.dk at du ønsker at returnere varen.

Du SKAL vedlægge en seddel med ordrenummer på varen, samt en beskrivelse af, hvorfor du returnerer varen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

THIS SEASON

HAMMERHOLMEN 39 L, 1. sal

2650 HVIDOVRE

“RETUR”

 Vær opmærksom på at ovenstående adresse er en erhvervs adresse og det fragtfirma du benytter, skal kunne aflevere på en sådan adresse (brug evt. Postnord eller GLS (ikke DAO)). Vi accepterer ikke pakker leveret til posthus eller pakkeshop og afhenter derfor ikke disse. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav. 

HUSK AT VEDLÆGGE EN SEDDEL MED DIT ORDRENUMMER, SÅ JEG ER SIKKER PÅ, AT TILBAGEBETALE PÅ DEN RIGTIGE ORDRE.

Pengene vil være på din konto i løbet af 10-14 dage alt efter hvor hurtig din bank er.

Gavekort

Gavekort har gyldighed på 2 år efter købsdatoen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug, og så skal mærket stadig være på produktet.
Desuden bør du sikre at varen er pænt pakket som den var ved levering og ikke på anden måde har taget skade i form af lugt og andet. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Omkostninger i forbindelse med fragten afholder du selv. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du modtog varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Dette kan tage op til 7-10 dage fra beløbet bliver sendt tilbage, alt afhængig af hvilken bank du har.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos THISSEASON.DK som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

THIS SEASON

HAMMERHOLMEN 39L

2650 HVIDOVRE

“REKLAMATION”

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.

Udsolgte varer

  • Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@thisseason.dk
  • Du kan altid skrive os en privat besked via Instagram @thisseason.dk
  • Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer
  • Ved køb hos THISSEASON.DK accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og varen ekspederet fra vores fysiske lager – først når varen sendes afsted fra vores lager trækker vi pengene fra din konto.
  • Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Forbehold for varegengivelse

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert item.

Personlige oplysninger/sikkerhed

For at du som kunde kan indgå en aftale med THIS SEASON har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig.

Personoplysningerne registreres hos THIS SEASON og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.

Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til THIS SEASON videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos THISSEASON.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til THISSEASON.DK via e-mail til info@thisseason.dk

Kontakt oplysninger

Mail: info@thisseason.dk

Telefon: 4027 1428

THIS SEASON følger samtlige retningslinjer og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

Vi takker for din ordre.

Bedste hilsener fra Team This Season