This Season tights - Om shoppen og hvorfor farverige tights gør dig glad.
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,bridge-core-2.4.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge-child,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-squared,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default

Idéen til This Season tights opstod egentlig for flere år tilbage. Dengang arbejdede jeg selv i en af DK’s største retail-virksomheder og slog idéen hen, fordi jeg selv havde rigeligt at se til. Men som tiden er gået, har det fyldt mere og mere at kunne få lov til at glæde en masse træningsglade kvinder med printede tights.

Jeg gik på udkig efter prints og fik testet et hav af tights igennem, så jeg var helt sikker på at få en ordentlig kvalitet hjem til mine kunder.

Jeg elsker selv at få trænet og har specielt været rigtig glad for Zumba og Bokwa. Og jeg fandt hurtigt ud af, at de bedste træninger skete, når jeg selv synes, at jeg så rigtig godt ud. Så pludselig begyndte jeg at kigge en masse på træningstøj. Men det var svært at finde træningstøj med prints og mønstre! Når jeg endelig fandt det, synes jeg at prisen var for høj. Derfor er det vigtigt for mig at prisen på mine tights holdes i en rimelig pris, hvor de fleste kan være med.

Mit håb er også at de tights som bliver solgt her, også bliver brugt til hverdag eller fest med sneaks eller stilletter til. For på den måde får I som kunder endnu mere ud af jeres tights og det vil glæde mig.

Om This Season altid kun vil sælge tights vides ikke. Kommer der pludselig andre forespørgsler eller efterspørgsler, så er det muligt at du også kommer til at kunne købe andre ting hen ad vejen. Det vil tiden vise.

På forhånd mange tak for din ordre

Bedste hilsener

Mette Richter