Loading...

A-view Bina spencer dress

599.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Send os en mail, hvis din størrelse er udsolgt. Så kan vi skaffe den til dig.


Loading...

Beskrivelse af A-view Bina spencer dress

Wow wow wow, så landede den smukke denim spencer. Kjolen har den fineste detalje på skulderen med en fin flæsekant og påsyede lommer foran.  Brug alle dine fine skjorter og bluser under, for et fedt look. Kjolen har v-udskæring og er a-formet.

Brug den smukke Bina spencer dress til sneakers, støvletter eller hæl.

Style: Bina dress – 281 blue
Pasform: Almindelig i størrelsen – måler 90 cm i længden i str. 38.
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-View

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Bina spencer dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.