Loading...

A-view Ria dress lavendel

599.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Ria dress

Super smuk kjole med blomster mønster i fin lavendel. Den har v-hals  og desuden gennemknappet. Smuk spids krave og et lille pufærme.

Brug den smukke kjole  til sneakers eller hæl.

Style: Ria ss dress – 088 lavendel
Pasform: Almindelig i størrelsen.
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-VIew

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Ria dress lavendel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *