Loading...

A-view Rikke dress blue

499.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Rikke dress

Den super smukke kjole er endelig landet. Du har måske set din i Løvens Hule, da A-View fik en investering fra Jan Lehrman.

Rikke dress er en klassisk kjole med et fint snit og i en vaflet blød kvalitet. Kjolen er stribet i blå og lavendel. Den har knaplukning og kinakrave, og syningerne giver et look af en to-delt kjole.

Brug den smukke kjole  til sneakers eller hæl.

Style: Rikke dress – 053 blue/lavendel
Pasform: Almindelig i størrelsen.
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-VIew

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Rikke dress blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *