Sale 50%
Loading...

A-view Roxy long shirt

549.00kr.
274.50kr.

OBS: Få stk.på lager

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af A-view Roxy long shirt

A-view Roxy long shirt – er en super cool og smuk skjorte med mange detaljer. Blandt andet den fine flæse nedover skjorten og de smukke simili-knapper. Skjorten er lang og i et meget elastisk materiale.

Blusen passer til Roxy pants, som du finder her. Du kan bruge sættet samlet eller hver for sig. Den smukke bluse vil også passe godt til stramme jeans.

OBS: På grund af det delicate materiale, vil der komme tråd-udtræk på stoffet, når det bruges. Så sørg for at håndtere det forsigtigt. Dette er ikke reklamations-berettiget.

Style: Roxa long shirt – 282 light blue
Pasform: Alm. i størrelsen
Materiale: 57% polyamid, 33% metal 10% elastan
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-View

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Roxy long shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.