Sale 50%
Loading...

A-view Roxy pants

549.00DKK
274.50DKK

OBS: Få stk.på lager

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af A-view Roxy pants

A-view Roxy pants er en super cool og smuk glimmerbuks i helt lys blå. Buksen har elastik i taljen og har et ben med vidde. Buksen har lommer og stoffet er meget elastisk.

Buksen passer til Roxy long shirt som du finder her. Buksen kan både bruges om søndagen i stedet for et par sweats eller til fest med en festlig top til.

OBS: På grund af det delicate materiale, vil der komme trådudtræk på stoffet, når det bruges. Så sørg for at håndtere det forsigtigt. Dette er ikke reklamations-berettiget.

– Vide ben
– Midwaist
– Sidelommer

Style: Roxa pants – 282 light blue
Pasform: Alm. i størrelsen
Materiale: 57% polyamid, 33% metal 10% elastan
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-View

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Roxy pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.