Sale 100 kr
Sale 70%
Loading...

A-view Sille strap dress

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Sille strap dress

Sille Strap Dress er en knælang, lagdelt broderie anglaise kjole i et løstsiddende fit. Kjolen har en firkantet halsudskæring og brede stropper med pyntebånd.

Kjolen er i bomuld og derfor også helt åndbar og perfekt til sommeren.

Modellen på billedet er 170 cm og iført en størrelse 36

Style: Sille strap dress – Blue
Pasform: Stor i størrelsen
Materiale: 100% Bomuld
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om A-VIew

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Sille strap dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.