Sale 50%
Loading...

A-view Vica pants

699.00kr.
349.50kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af A-view Vica pants

A-view Vica Pant er en widwaist, løstsiddende buks med brede ben. Buksen har sidelommer og lukkes med en lynlås og knap fortil. Buksen har elastan i, og er derfor super lækker at have på.

Buksen har slidser i siden. Passer til Vica shirt som du finder her

– Vide ben
– Midwaist
– Sidelommer

Style: Vica pants – 300 purple
Pasform: Alm. i størrelsen
Materiale: 94% Polyester 6% Elastane
Vaskeanvisning: vask på 30 grader – tåler strygning – følg vaskanvisningen

Om A-VIew

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. De laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder de også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter de også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

De henvender os til alle kvinder, og alder er ikke et issue. Kunderne skal følee sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Kvalitet er højt prioriteret, men samtidig er det også vigtigt, at priserne er rimelige.

Find flere styles fra A-View her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A-view Vica pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.