Sale 50%
Loading...

Becksöndergaard Flofield Frill badedragt

599.00DKK
299.50DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Badedragt beskrivelse

Badedragt Flofield Frill er en klassisk Becksöndergaard badedragt. Den har en slåomlignende front og dyb ryg bagtil. Stropperne er justérbare. Foran er der en fin flæsedetalje. Brug din badedragt som top til en flot nederdel, shorts eller sommebuks. Tag evt. en kort blazer eller jakke udover.

Printet er med smukke blomster på en cremefarvet baggrund. Nuancerne er røde, pink og grøn.

Fitting: normal i størrelsen

  • Materiale: 100% recycled polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Se flere badedragter her

Om Becksöndergaard

I år 2003 blev Becksöndergaard grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck, der havde et ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have humoristiske og personlige designs i garderoben sæson efter sæson. Indenfor kort tid blev brandet anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints.

Becksöndergaard blev grundlagt med en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, samtidig med at det er tro mod sine skandinaviske rødder. Vi skaber designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden.

Ansvarlige materialer

Hos Becksöndergaard bestræber vi os på at arbejde med naturlige fibre såsom bomuld, silke og uld i vores tørklæde produktioner. Silke og uld er holdbare fibre, der produceres uden omfattende kemikalier under råmateriale produktion. Vores kollektioner indeholder altid produkter i recycled polyester, økologisk bomuld og vegetabilsk garvet læder.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Becksöndergaard Flofield Frill badedragt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *