Loading...

Becksöndergaard Kaia Maya taske

599.00DKK

Se beskrivelse nedenfor

3 på lager

Loading...

Beskrivelse:

Gul taske i PU med magnetlukning. Farven er lys gul og tasken er præget i dyreprint (kroko). Tasken har 2 rum samt en lille kortholder-lomme. Foret i tasken er i tekstil. Rem medfølger.

Med en gul taske kan du tage sommerens helt store farve med dig hver dag. Denne lysegule taske passer til det meste og vil lyse dine outfits op til hver en tid. Gul=sommer og sol :-). Find smukke kjoler her

Højde: 15 cm i størrelsen One Size
Længde: 22 cm i størrelsen One Size
Vidde: 7.5 cm i størrelsen One Size
Rem længde: 108 cm (kan gøres længere og kortere)

Om Beck Söndergaard

I år 2003 blev Becksöndergaard grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck, der havde et ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have humoristiske og personlige designs i garderoben sæson efter sæson. Indenfor kort tid blev brandet anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints.

Becksöndergaard blev grundlagt med en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, samtidig med at det er tro mod sine skandinaviske rødder. Vi skaber designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden.

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Becksöndergaard Kaia Maya taske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *