Loading...

BeckSöndergaard Leonia glimmerstrømper

59.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Glimmertrømper beskrivelse

Glimmerstrømper fra Becksöndergård kommer i mange forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de har en skøn farvekombination, som kan få dine outfits til at lyse op. Det gode ved glimmerstrømper er at de kan give et ekstra twist til et outfit. Kvaliteten på denne strømpe er til den tynde side, hvilket gør strømpen super blød og lækker.

Farve: Muted clay ( Lys rosa med gul)

Se flere strømper her

Strømperne findes i 2 størrelsesvarianter 37/39 eller 39/41.

  • Materiale: 55% polyester 40% lurex
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Beck Söndergaard

I år 2003 blev Becksöndergaard grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck, der havde et ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have humoristiske og personlige designs i garderoben sæson efter sæson. Indenfor kort tid blev brandet anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints.

Becksöndergaard blev grundlagt med en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, samtidig med at det er tro mod sine skandinaviske rødder. Vi skaber designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden.

 

Størrelse

37/39, 39/41

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BeckSöndergaard Leonia glimmerstrømper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *