Loading...

Cacatoes matte glimmer sandal copper

349.00DKK

PRE ORDER!!! SANDALEN FORVENTES LEVERET TIL VORES LAGER I UGE 24.  VI HÆVER IKKE PENGENE FOR ORDREN FØR VAREN SENDES FRA OS.

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Cacatoes matte glimmer sandal er et brasiliansk mærke af sandaler lavet af PVC, genbrugsmateriale. Man får med det samme følelsen af sommer og sol, når man ser de fine farverige sandaler. Siden 2013 er sandalerne blevet produceret i Brasilien. Skoen er produceret af 100% genbrugsmateriale. Alle sandalerne har fiktive spænder og er varme modstandsdygtige. Alle sandaler kan tåle vand og de er “non-slippery”. Skoen er let men kan tåle at blive brugt. Skoen er “bubble-gum scented” som betyder at du slipper for sure tæer. De kan nemt bruges som sutsko om vinteren.

På denne Cacatoes glimmer sandal er glimmeret på sandalen præget ind i materialet. Så vær klar til at gøre dine veninder misundelig 🙂

Størrelsguide:

37: 24 cm

38: 24,5 cm

39/40: 25,5

41/42: 26,5 cm

Cacatoès sandaler er lille i størrelsen. Så hvis du er i tvivl, så køb altid den store størrelse.

Se flere sandaler fra Cacatoès her

Hos This Season har vi valgt at forhandle Cacatoès, da jeg selv faldt for dem på en rejse til Caribien. De passer perfekt ind på webshoppen, hvor farver og glimmer gør os i godt humør.

Følg os på Instagram eller facebook for masser af inspiration og lækre giveaways.

Størrelse

35/36, 37, 38, 39/40, 41/42

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cacatoes matte glimmer sandal copper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *