Sale 70%
Loading...

Love and Divine kjole lilla

600.00DKK
180.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Kjole med fin krave og smukt print fra Love And Divine

Feminin kjole i et super smukt print. Kjolen har en stor krave og knaplukning. knap ved håndleddet.

Brug kjolen alene med sneakers til eller til en hæl. Vil også være fin med en vest udover. Perfekt til hverdag eller de gode stunder med dem du elsker.

Kjolen måler 102 cm i længden str. S

Style: Love543-3 – Lilac comb
Pasform: rummelig i størrelsen
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.

Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways.

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine kjole lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *