Sale 50%
Loading...

Love and Divine lang vatteret jakke striber

800.00DKK
400.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love & Divine lang jakke med striber

Vatteret lang jakke med striber fra Love & Divine. Den har knaplukning og quiltede syninger. Slidser i siden. Den perfekte forårsjakke. Kan bruges under en vest også.

Style: Love588 – blue7white
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 50% polyester 50% bomuld
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways.

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine lang vatteret jakke striber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *