Loading...

Love and Divine leo vest

700.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Love & Divine leo vest.

Lækker quiltet vest fra Love & Divine i en god lang længde og et fantastisk leopard print. Modellen er gennemknappet. Der er påsyede lommer med en klap, en fin slids i hver side, som giver vesten et lettere udtryk.

Brug den udenpå alt som en “jakke” på de varmere dage og i vinter tiden kan vesten bruges indendørs til de kuldeskære.

Se flere vest fra Love&DIvine her

Style: Love514-2 leo vest
Mål: Længde 106cm i str. XS
Pasform: Rummelig i størrelsen
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine leo vest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *