Loading...

Love and Divine Love313 skindjakke

2,700.00kr.

NB: Hvis din størrelse mangler, kan du altid bestille den hos os, via mail info@thisseason.dk

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love313 skindjakke

Super cool lækker blød bikerjakke i skind med sølv lynlåse. Jakken er foret med den smukkeste farve for og har en flot længde.

Brug din skindjakke under en vest som overgangsjakke eller som “cardigan” om vinteren. En skindjakke er den bedste investering du kan lave. Den holder til evig tid og bliver kun bedre med tiden.

Style: Love313 – sort
Pasform: Lidt lille i størrelsen
Materiale: 95% skind 5% metal
Vaskeanvisning: Må ikke vaskes!

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love313 skindjakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.