Loading...

Love and Divine Love441-13 dress

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love441-13 dress

Super smuk a-shape kjole med det fineste grafiske mønster på. Kjolen har stolpelukning for oven og 2/4 ærmer. Der er masser af plads og bredde i kjolen og ærmerne. Kjolen er knælang (se evt. mål nedenfor).

Love and Divine Love441-13 dress er perfekt at bruge over et par bukser eller kan bruges til nylonstrømper og et par fede støvler. Tag evt. en basis bluse med lange ærmer under eller en mesh bluse.

Style: Love441-13 – Black/sand
Pasform: Stor i størrelsen – rummelig

Mål: Måler 56 cm over barmen og 96 cm lang i str. S
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love441-13 dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.