Sale 50%
Loading...

Love and Divine love443-8 t-shirt

300.00kr.
150.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love And Divine Love443-8 t-shirt

T-shirten er i en afslappet pasform med en rund hals og korte ærmer med et lille opsmøg. T-shirt med et fint print og teksten “Think a little less – Live a little more”.

Style: Love443-7
Pasform: Rummelig i størrelsen
Materiale: 95% bomuld – 5% elastan
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Find flere styles fra Love and Divine her

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Følg os på Instagram eller facebook for masser af inspiration og lækre giveaways.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine love443-8 t-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.