Sale 50%
Loading...

Love and Divine Love490-13 shirt green

450.00DKK
225.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love490-13 shirt green

Den smukke bluse LOVE490-13 er en klassiker hos Love&Divine. Blusen er i det fineste burn-out mønster og er derfor en smule gennemsigtig nogle steder. Brug evt. en fin blondetop under. Blusen har et fint bindebånd i halsen som både kan bruges eller kan hænge ned langs blusen. Der er en lækker elastik-ribkant i ærmet.

Love and Divine Love490-13 shirt green er perfekt til både fester og hverdag. Den har et smukt og feminint udtryk.

Style: Love490-13 – green
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love490-13 shirt green”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.