Sale 70%
Sale 100 kr
Loading...

Love and Divine Love683-1 skjorte

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love683-1

love683-1 er en feminin kort skjorte med en normal pasform. Skjorten har lange ærmer med smock og detaljer med flæser samt en v-hals med snøre. Skjorten er i den smukkeste champagne-farve og har en smuk flæsedetalje på ærmerne.

Style: Love683-1 – Champagne
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 52% recycle poly 48% poly
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Love and Divine Love683-1 skjorte

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Virkelig sød skjorte, virker lidt lille i størrelsen mht. længden af skjorten og ærmerne er korte i det, men fungerer fint some 3/4 ærme (jeg er str. L/42 og 181cm høj).

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.