Sale 100 kr
Sale 70%
Loading...

Love and Divine Love698-1 dress

800.00kr.
100.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love698-1 dress

Super smuk kjole fra Love&Divine i et stribet mønster med mørk blå og brun. Kjolen er midi længde (se mål nedenfor) og har bindebånd ved halsen. Det kan du vælge at binde eller lade være. Kjolen har lange ærmer og en løs elastik forneden på ærmet. Kjolen er små-plisseret på front og bagved og falder smukt i det tynde stof. Der medfølger en underkjole i mørkeblå.

Love and Divine Love698-1 dress er perfekt at bruge over et par bukser eller kan bruges til nylonstrømper og et par fede støvler. Du kan evt. sætte et bælte i livet.

Style: Love698-1 – Navy/brown
Pasform: Almindelig i størrelsen – dog rummelig

Mål: Måler ca 53-67 cm over barmen (stoffet strækker sig da det er plisseret) og 114 cm lang i str. m
Materiale: Yderkjole 100% polyester – underkjole 100% viscose
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love698-1 dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.