Sale 70%
Loading...

Love and Divine Love706-1 top

400.00kr.
120.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love706-1 top

Love and Divine Love706-1 top er en klassisk halterneck top med elastik i halsen og knaplukning i nakken. Toppen er foret og derfor ikke gennemsigtig.

Toppen er super smuk til et par klassiske habitbukser og en blazer jakken, men kan også sagtens være alene til et par stramme bukser.

Style: Love706-1 – 804 black graphic
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: Yderstof 100% polyester – for 100% viscose
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love706-1 top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.