Sale 50%
Loading...

Love and Divine Love761 dress

800.00kr.
400.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine Love761 dress

Super smuk og anvendelig sommerkjole i et løst fit. Kjolen har en fin elastik overbrystet og justérbare stropper. Det smukke grønne og sorte print er super smukt. Kjolen falder løst og kan også bruges uden stropperne.

Love and Divine Love761 dress, er den perfekte kjole som både kan dresses op til fest og ned til strandturen. Tag sandaler på og en denimjakke for et cool afslappet look.

  • Style: Love761  – Khaki Zebra
  • Pasform: Almindelig i størrelsen. Rummeligt fit
  • Materiale: 70% Viscose 30% Nylon
  • Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader
Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love761 dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.