Loading...

Love and Divine Love912-1 shirt

450.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love and Divine love912-1 shirt

Den perfekte sommerbluse i et flot lysegult print. Blusen har struktur i stoffet og er lidt tykt i det.. Blusen har en fin v-udskæring og syning foran. Løs pasform og kort ærme.

Love and Divine love912-1 shirt er super fin at style med denim eller lyse farver. Brug skjorten til nederdele, shorts og bukser. Styles med sneakers for et evt. soft look.

Style: Love912-1 – retro yellow
Pasform: Almindelig i størrelsen
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.

Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Følg os på Instagram eller facebook for inspiration, tips og lækre giveaways

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love912-1 shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.