Loading...

Love and Divine strikvest sort

400.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Strikvest i sort fra Love And Divine

Fin tynd strikvest med v-hals. Brug den over dine skjorter, bluser eller kjoler. Kan med fordel bruges på kjoler i a-form, for at give kroppen lidt mere talje.  Der er en ribkant på alle kanter.

Strikvest måler 52 cm i længden str. m. Måler 48 cm over barmen (målt lige under armen).

Style: Love560-1 – sort
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 70%viskose 30%polyester
Vaskeanvisning: vask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.

Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Følg os gerne på facebook eller Instagram, hvor vi inspirerer til at sætte tøjet sammen og også afholder fine giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine strikvest sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *