Loading...

Love and Divine teddy vest

700.00DKK
595.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Sale 15%
Loading...

Beskrivelse af Love & Divine teddy vest i sort.

Lækker teddy vest fra Love & Divine i en god lang længde og med fine detaljer. Modellen er gennemknappet. Der er påsyede lommer, en fin slids i hver side, som giver vesten et lettere udtryk. På ryg og lommer er teddy skiftet ud med quilt. Super fin detalje og giver et eksklusivt look.

Brug den udenpå alt som en “jakke” på de varmere dage og i vinter tiden kan vesten bruges indendørs til de kuldeskære. Vesten har mange funktionaliteter og kan bruges i mange situationer.

Style: Love539 teddy vest
Mål: Længde 106cm i str. XS
Pasform: Rummelig i størrelsen
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Se flere fine veste fra Love & Divine her

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Følg os på Instagram eller facebook og bliv inspireret med nye varer eller deltag i vores lækre giveaways

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine teddy vest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *