Loading...

Love and Divine Love458-4 skirt

600.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love & Divine Love458-4 skirt i sort

Så landede den super enkle og klassiske sorte nederdel fra Love&Divine. Nederdelen har en bred elastik i livet og skrå lommer i siden. Nederdelen har en midi længde og kan bruges alle årstider.

Love & Divine Love458-4 skirt kan styles med alle toppe og gerne med korte jakker eller strik til. Style også med sandaler, sneakers, støvler eller hæl.

Style: Love458-4 – Black
Mål: Længde 86cm i str. s
Pasform: Normal i  størrelsen – livvidde: 60 cm i str. S
Materiale: Ydre 100% polyester – Indre 100% viskose
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine Love458-4 skirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.