Loading...

Love and Divine love805 shirt

450.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Love & Divine love805 shirt

Smukkeste feminine skjorte fra Love& Divine i 100% bomuld. Skjorten har prikket struktur i stoffet og smuk blonde over brystet. Skjorten har smock ved albuen og har 3/4 ærme. Desuden har den stofbetrukne knapper. Skjorten er en lille smule gennemsigtig, så brug evt. den fine undertrøje under, som du finder her.

Love & Divine love805 shirt, er den perfekte hvide skjorte til alle sommerens underdele. Skjorten er super feminin og kan bruges til alle begivenheder.

Style: Love805 – white
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Find flere styles fra Love & Divine her

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Følg os gerne på facebook eller Instagram

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine love805 shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.