Loading...

Love and Divine ternet skjorte jakke multi

700.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Love & Divine ternet jakke.

Jakken er lang og med tern i en masse fine lyse pastel farver.  En ternet jakke kan bruges som lang cardigan om vinteren indendørs eller som overgangsjakke under en vest i foråret.

Jakken har trykknapper og brystlommer. Den er en anelse længere bagpå end foran.

Længde i str. S: Skulder til bund foran ca. 106 cm. Nakke til bund bagpå ca. 111 cm.

Om LOVE & DIVINE

“Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch – men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.
Missionen er derfor meget enkel: Vi ønsker, at vores styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning – på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.
Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration. Nye kollektioner. Vi ønsker, et legesygt univers – hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil.
Den danske og skandinaviske arv er kernen i vores designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration – men det nordiske touch er altid med i detaljen. For os handler det om mode til tiden. Vi tror ikke på standard kollektioner – vi tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt”.

Hos This Season har vi valgt at forhandle Love & Divine, fordi vi er vilde med et brand som hele tiden følger med de trends der er og som har en pris som er overkommelig for de fleste.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love and Divine ternet skjorte jakke multi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *