Loading...

Markberg Finley Guitar rem black caramel

299.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen

1 på lager


Loading...

Beskrivelse af Markberg Finley Guitar rem – black caramel

Markberg Finley Guitar rem – er den perfekte løsning til at skifte udseende på din taske. På de fleste Markberg tasker er det muligt at udskifte remmen og dermed forny looket på sin taske.

  • Børstet gunmetal kroge
  • Crossbody-stroppen er justerbar i længden
  • Materiale: 100% polyester og kalveskind med struktur. (Vær forsigtig med at bruge stroppen på delikate materialer, da de metaliske tråde i remmen er lidt grovere og kan gøre skade på finere tekstiler).
  • Mål: Bredde 4 cm.

Se flere Markberg tasker her

Om Markberg

Markberg repræsenterer enkelthed og rent skandinavisk design blandet med unikke detaljer. Funktionalitet såvel som håndlavede detaljer er nøgleelementer i vores design.

Markbergs kerneværdier er kvalitet, bæredygtighed og skandinavisk tidløst design. De går aldrig på kompromis – hverken i form af materialevalg eller samarbejdspartnere, der producerer produkterne. Det er vigtigt for Markberg at kunne være stolt af det, som de laver – helt ud til den enkelte arbejder på fabrikkerne.

I smukke omgivelser i nærheden af Vejle Fjord i Danmark, designer Markberg hvert år to hovedkollektioner og tre mindre kollektioner. Produkterne er fremstillet af ægte læder, der kommer fra højt kvalificerede producenter fra forskellige steder i verden.

”Læder i god kvalitet er ligesom dyr vin, det bliver kun bedre med tiden.”

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Markberg Finley Guitar rem black caramel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.