SALE 30%
Loading...

Moves Aubree shorts

299.00kr.
209.30kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af moves Aubree shorts

Se lige den her smukke pastelfarvede shorts. De smukke shorts har bred elastik-kant for oven, lommer og den fineste bølgede afslutning forneden. De smukke shorts passer til Bellea skjorten som du finder her. De lækre shorts er i en lidt kraftig bomuld, som giver et mere sporty look.

Moves Aubree shorts kan bruges sammen med den smukke skjorte eller for sig selv. Den er fin at style med hvid og mange andre pastel agtige farver.

  • Style: Moves Aubree shorts – 717 pastel green
  • Pasform: alm i størrelsen
  • Mål: længde: 40 cm i str. 38
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Aubree shorts”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.