Loading...

Moves Daizy blazer – Basil

799.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af moves Daizy blazer – Basil

moves Daizy blazer – Basil er en helt blød og lækker blazer. Den har den smukkeste sarte grønne farve. Blazeren har en enkelt knap foran og to lommer. Desuden har den tone-i-tone farvet for.

Brug blazeren til jeans, bukser, nederdel eller shorts. Den er også fin over en kjole. Kombinér gerne med sarte jordfarver, grønne farver og creme.

Style: Daizy blazer – 6216 basil
Pasform: Lidt oversize
Materiale: 76%polyester 20% viscose 4% elastan
Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Daizy blazer – Basil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.