Loading...

Moves Kamis dress

699.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af moves Kamis dress

Super skøn og let sommerkjole fra Moves. Kjolen er i den smukkeste farve – en orange Solero farve. Den har foring på selve kroppen og lidt gennemsigtig på ærmerne. Der er en tynd elastik for neden af ærmet, så den kan smøges op.  Kjolen har en snøre-lukning i nakken og rund hals. Der er den smukkeste struktur i stoffet og den går over knæet foran og er lidt længere bagtil.

moves Kamis dress er den perfekte sommerkjole i et helt tidsløst design. Brug den til hverdag eller fest og den kan også bruges over et par bukser. Style med sneakers eller sandaler.

  • Style: Moves Kamis dress – radiant yellow
  • Pasform: alm i størrelsen – rummelig
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Kamis dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.