Loading...

Moves Kitja jumpsuit

699.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af moves Kitja jumpsuit

Kitja er en løstsiddende buksedragt med lommedetaljer. den er fremstillet i et blødt og let materiale og er designet med lange ærmer, frontknapper på overdelen og et bindebånd i taljen, som fremhæver en feminin figur.

moves Kitja jumpsuit kan bruges hele året rundt og kan evt. kombineres med strik eller blazer over. Brug evt. sneaks til eller et par fede boots til vinter.

Style: Kitja farve 999 – sort
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 80% viscose 20% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Kitja jumpsuit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.