Loading...

Moves Marisan dress 1856

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af moves Marisan dress 1856

Moves Marisan dress 1856 er en lang kjole med blomstret print. Kjolen er fremstillet i en strækbar, mesh kvalitet som er let gennemsigtig, men har isyet underkjole. Den er designet med en tæt overdel og løs underdel, samt feminine detaljeret flæsekanter.

Kjolen er let at style med for eksempel en løs strik over eller en lækker skindjakke. Desuden er det en kjole som både er pæn til sneakers og til de store støvler eller en lille hæl.

Style: Marisan 2349 -farve 1856
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 92%polyester 8% elastan
Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Marisan dress 1856”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.