Loading...

Moves Nolie skirt

499.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen – Send os gerne en mail hvis vi skal bestille din størrelse hjem. info@thisseason.dk


Loading...

Beskrivelse af Moves Nolie skirt

Så landede denne super smukke nederdel fra Moves. Nederdelen er i et flot blomstret print på en pink baggrund. Nederdelen har elastik i linningen bagpå og “snydeknapper” foran. Nederdelen er i et lækkert blødt materiale og falder flot. Den har en smule a-shape – så der er plads til numse og lår.

Moves Nolie skirt – er den perfekte sommernederdel og kan styles med toppe, t-shirts eller skjorte. Brug ev.t. sneakers til eller sandaler. Brug evt. shapewear under.

  • Style: Moves Nolie Skirt – 2718 Fuchsia pink
  • Pasform: alm i størrelsen (længde 90 cm – måler ca. 55cm på tværs ved hofte i str. 38)
  • Materiale: 100% Viscose – Lenzing Ecovero
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Nolie skirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.