Loading...

Moves quard dress

599.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Moves Quard dress

Smukkeste og fineste jacquard-vævet sommerkjole med tyndstropper og firkantet udskæring. Kjolen har justérbare stropper og smock-elastik i ryggen. Dette gør den super fleksibel i størrelsen. Kjolen har et farve mix af pink, turkis, grøn og lilla. Materialet er lidt shiny, så kjolen får et eksklusivt look. Kjolen har en midi længde.

Moves Quard dress er den perfekte kjole til sommerens fester men også til hverdag med en fin deninjakke over eller en cardigan til. Du kan style den med sandaler eller hæl.

Style: Moves Quard dress – 2718 fuchsia pink
Pasform: alm i størrelsen
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves quard dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.