Loading...

Moves Rosamay dress

549.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Moves Rosamay dress

Lækker og blød sommer kjole i et rummeligt snit. Kjolen er gennemknappet og i det fineste sommer-print. Desuden har kjolen et bindebånd og et 3/4 ærme med elastik, så du har mulighed for at gøre ærmet kort. Se mål nedenfor.

Moves Rosamay dress – kan styles med både sneakers, sandal og hæl til. Desuden kan den fungere som en åben kimono. Brug evt. en fin cardigan eller strik over.

  • Style: Moves Rosamay dress – Pale banana
  • Pasform: alm i størrelsen – rummelig
  • Mål: Brystmål: 56 cm i str. 38 – længde 116 cm i str. 38
  • Materiale: 100% Viscose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader

 

Om moves

moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, råt og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

den første moves kollektion blev sendt på gaden i 2015. moves er en del af minimum a/s, der i 1997 blev grundlagt som en detailbutik i aarhus. minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

Find flere styles fra moves her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moves Rosamay dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.