Loading...

Noella Ivette pants

799.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Noella Ivette pants

Så landede det fedeste sæt fra Noella. Det stribede sæt med lurex , så det har lidt shine. Striberne er i farverne: Lilla, sand, mint og blå. Bukserne har fuld elastik i taljen og et lige ben. Bukserne har masser af stretch og er rummelige i størrelsen.

Noella Ivette pants passer til Ivette blouse som du finder her. Bukserne kan styles alene eller som sæt. Brug dem til hverdag eller fest.

  • Style: IVETTE PANTS – Blue/lilla mix
  • Pasform: rummelig i størrelsen – stretchy
  • Mål: 54 cm over hoften og indvendig benlængde 78 cm – begge mål i str. M
  • Materiale:  70% Viscose 21% Polyester7%nylon 2% Elastan
  • Vaskeanvisning:  max 30 grader
Om Noella

Noella er et dansk mærke, som er baseret på 6 årlige kollektioner. På den måde kan du hele tiden finde nye styles som er i tråd med den trend du ser.
Noella er inspireret af den modige pige og hende som altid gerne vil være med på de nyeste trends. Noella er moderne og feminint tøj med kant og uanset om du leder efter kjoler eller bukser, kan du altid finde en god variation af styles.
Noella går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er du også altid sikker på at du får en vare som holder til at blive brugt.
Noella designer også tasker, så du på den måde kan fuldføre dit look.

Se andre styles fra Noella her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Noella Ivette pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.