Loading...

Noella Melody shirt

499.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Noella Melody shirt

Super smuk og let skjorte i et grønligt blomsterprint. Den fine skjorte er i et lettere gennemsigtigt materiale og passer til den smukke Melody skirt som du finder her. Skjorten er gennemknappet, har feminine detaljer på skulder og ved håndled. Desuden et fint læg foran på brystet.

Noella Melody shirt passer perfekt med Melody skirt men kan også bruges alene. Brug den til denim og style både med hæl eller sneakers.

  • Style: MELODY FLOUNCE SHIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: brystmål. 51 cm – længde 63 cm. Målt i str. m
  • Materiale:  100% polyester
  • Vaskeanvisning:  max 30 grader
Om Noella

Noella er et dansk mærke, som er baseret på 6 årlige kollektioner. På den måde kan du hele tiden finde nye styles som er i tråd med den trend du ser.
Noella er inspireret af den modige pige og hende som altid gerne vil være med på de nyeste trends. Noella er moderne og feminint tøj med kant og uanset om du leder efter kjoler eller bukser, kan du altid finde en god variation af styles.
Noella går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er du også altid sikker på at du får en vare som holder til at blive brugt.
Noella designer også tasker, så du på den måde kan fuldføre dit look.

Se andre styles fra Noella her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Noella Melody shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.