Loading...

Object Angie Mira spencer

359.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Angie Mira spencer

Så landede der endnu en smuk spencer kjole i shoppen. Og denne spencer kjole har et smukt efterårs-agtigt mønster. Næsten helt Jackie O agtigt. Det smukke ternede stof falder flot og lidt tungt. Perfekt til en kjole som skal over noget andet. Kjolen har v-udskæring både foran og bagtil og har fine skjulte skrålommer.

Object Angie Mira spencer kjolen er perfekt over alle overdele; t-shirts, skjorter, toppe og strik. Sæt alt til og du kan endda bruge den med skjorte og bukser til.

  • STyle: OBJANGIE MIRA DRESS A FAIR
  • Pasform: almindelig i størrelsen – rummelig
  • Materiale: 100% Polyester
  • Maskinvask ved 30 °C

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 44, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Angie Mira spencer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.