Sale 50%
Loading...

Object Dicte shirt

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Object Dicte shirt

Lækker, smuk og blød skjorte med fine flæsedetaljer. Object gør det igen og giver os denne smukke stribede skjorte med flæser over brystet. Skjorten er gennemknappet og er i farverne lyserød. grå og hvid. Den har 2 knapper ved håndleddet og fin flæsekant i hals og ved håndled.

Object Dicte shirt er perfekt til jeans eller pæne bukser og kan både være smuk på job og til festen bagefter. Kan styles med sneakers eller hæl.

  • Stylenavn: OBJDICTE LS SHIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% bomuld
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke tørretumbles
Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 44, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Dicte shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.